Православна школа протоієрея Костянтина Курбанова запрошує на навчання

Культурно-просвітницький центр «Троїцький» діє з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія з 2010 року під духовним керівництвом духівника протоієрея Костянтина Курбанова

Діти з православних родин запрошуються на навчання на 2016-2017 навчальний рік до перших класів. Також проводиться набір до 4, 6 і 7 класів.

Викладання в школі спирається на традиційний для України православний світогляд. Навчальний процес проходить у середовищі, де принципи виховання в родині не вступають у конфлікт зі шкільними настановами.

Високопрофесійний педагогічний колектив, усвідомлюючи відповідальність перед Богом, дитиною та суспільством, ставить собі за мету виховати в учнів повагу до знань, любов до праці, людяність та ерудицію.

Діють класи з українською і російською мовами навчання. Як додаткові заняття проводяться уроки з хорового співу, хореографії, церковнослов’янської мови. Діють гуртки «Дорогою добра», «Умілі ручки», «М’яка іграшка», шахи, малювання, кераміка тощо. Регулярно проводяться походи, паломницькі поїздки, театральні вистави, волонтерські проекти.

За довідками звертайтеся за телефоном: 066 356 00 48 — Людмила Леонідівна.

nabor troickiy

Джерело