Як організувати місіонерську діяльність на своїй парафії ― вчилась молодь на спеціальному тренінгу прот. Владислава Діханова

Для активної православної молоді в Києві відбувся семінар-практикум з «Основ організації соціальної та місіонерської діяльності на парафії»

Захід проходив 29 листопада у конференц-залі Українського центру ендокринної хірургії та трансплантології.
Семінар організував Синодальний відділ Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань, а провели викладачі громадського об’єднання «Ф.О.М.А.».

У ході семінару кожен учасник брав участь у вправах, які допомогли глибше розглянути такі питання як самовизначення, самоорганізованість та вплив духовних якостей керівників на діяльність власних колективів в цілому.

img 0524 1

Після кожної вправи всі присутні висловлювали свої думки стосовно піднятих питань. Результатом семінару стало те, що слухачі навчились проводити комплексний аналіз власних можливостей при підготовці проектів соціальної та місіонерської направленості.

Наприкінці ведучий семінару протоієрей Владислав Діханов побажав слухачам, щоб знання, здобуті ними на семінарі, обов’язково перетворилися в уміння послужити Богу та на користь ближньому. Адже знання теж даний Богом талант, який не можна змарнувати.

img 0529

Джерело