Відбувся з'їзд православної молоді Згурівського району

18 червня 2017 року, у Неділю 2-гу після П’ятидесятниці, відбувся з'їзд православної молоді Згурівського району

Захід розпочався зі спільної молитви. На з'їзд були запрошені священники з благочиння, котрі також приїхали зі своїми дітками з недільних шкіл. Слід зауважити, що такий захід відбувся вперше у Згурівському благочинні.

На з'їзді були присутні понад 50 дітей і близько 30 мирян Для дітей було накрито святковий солодкий стіл. Після чого клірик храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Іоанн Антал звернувся до дітей зі словами вітання а також розповів їм про свою недільну школу. В свою чергу самі діти з недільної школи розповідали гостями чим вони займаються у недільній школі, які святині своєї країни відвідали зокрема Києво-Печерську Лавру і святині Чернігова.

Також разом з молоддю було обговорено питання про літній табір, яке вся молодь з радістю підтримала і виявила бажання втілити його в життя. За час зустрічі молоді люди здружилися і поділились думками про церковне життя.
Роблячи висновок, можна впевнене сказати, що цей захід став новою духовною сходинкою у житті Згурівського району. Наприкінці з'їзду протоієрей Василій Богодєєв духовник Згурівського благочиння звернувся до присутніх зі словами настанови і побажанням Божого благословення. Слова подяки за організацію і проведення зїзду отцю Іоанну, висловив благочинний протоієрей Василій Прохорець. Захід закінчився молитвою.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Джерело